13. lokakuuta 2014

TF keikka nro. 1

Oon oottanu ihan sairaan kauan jo sitä, että olis taas sopiva aika kirjottaa tänne blogiin. Nyt tuntuu siltä.

--

Alotettiin Trauma Fieldin uuden kokoonpanon kanssa treenaaminen tämän vuoden maaliskuussa. Siitä lähtien biisejä on tullu treenisettiin jatkuvasti lisää. On harjoteltu debyyttilevyn (Harvest, 2013) biisejä ja uusia äänittämättömiä tekeleitä. Puolen vuoden aikana biisejä oli melko hyvässä kuosissa jo lähes toistakymmentä.

Kesällä TF piti taukoa, mutta meidät kutsuttiin keikoille! Alotettiinkin kesälomien loppuessa elokuussa treenaamaan täysillä tulevia keikkoja varten. Sanoisin, että ollaan aika kova bändi treenaamaan. Meillä on normaalina viikkona 6-8 tunnin edestä treeniä ja joskus jopa 12 tuntia.

Se kaikki kannatti, koska uuden kokoonpanon ensimmäinen keikka Ilokivessä 3.10.2014 meni oikeen nätisti! Keikan järjesti Northern Solitude Entertainment ja meidän lisäksi sillä esiinty helsinkiläis-lappeenrantalainen Lovijatar ja jyväskyläläinen Church Of Void. Porukkaa tuli mukavasti ja saatiin soittaa oikeen encore hyvän yleisön ansiosta. Jännitystä oli paljon ja soittovarmuudessakin parannettavan varaa, mutta ensimmäiseksi keikaksi kaikki meni oikeen mainiosti. Kiitos kaikille osallistuneille!

Toinen keikka olikin heti viikko ensimmäisen jälkeen, mutta siitä lisää myöhemmin!

3.10.2014 - Trauma Field live @ Ilokivi, Jyväskylä:

1. Intro
2. Gray
3. Faithful
4. Reborn
5. The Messenger
6. She Dances In The Smoke
7. Behind The Sky
---
8. Glory
Kuvat: Jani ja Lauri

Ei kommentteja: