31. tammikuuta 2013

Kysymyksiä kysymysten perään


Oon joulukuusta asti tehnyt vaihtelevalla työpanoksella blogitekstiä viime vuodesta kuvina. Aion jopa julkasta sen jossain vaiheessa ens kuuta (woohoo!), sitten kun se on valmis. Nyt haluan julkasta Pigeon Poopilta saamani haasteen, koska en halua olla tylsä ja olla tekemättä sitä (..sitä paitsi näitä on ihan hauska tehä).

-Kerro itsestäsi 11 asiaa
-Vastaa haastajan keksimiin 11 kysymykseen
-Keksi 11 uutta kysymystä seuraaville haastettaville
-Haasta muita ja kerro ketkä

 1. Musta aina tuntuu, että on hirveesti tekemistä (ja tää pitää paikkaansa), eikä riitä aika sellaseen rentoon normaaliin oloon.
 2. Tarvitsen paljon tilaa ittelleni jos haluan saada jotain aikaan. Esim. siivoominenkin on kivointa jos saa itekseen sitä tehdä ja kuunnella musaa kovalla kämpässä.
 3. Oon teknologia- ja gadgetfriikki. Tykkään kauheesti lukea uutisia CNETistä, uusista puhelimista, tableteista, kameroista, TV:ista ja kaikenlaisista vempeleistä ja tekniikoista.
 4. Mietin paljon niitä aikoja, kun harrastin jääkiekkoo ja jalkapalloo. Harrastin molempia n.10 vuotta ja siitä on jääny joukkueurheilun ja vauhdikkaan meiningin kaipuu.
 5. Ajattelen tosi tosi monesta asiasta "sitten joskus/sitten kun" -tavalla. "Alan pistämään itseäni ensikesäksi rantakuntoon sitten ens viikolla..." "Ens kerralla teen koulutehtävän ajoissa.." "Sitten kun muutan, teen sitä sun tätä" "Alan käymään taas pianotunneilla / opettelemaan musiikin teoriaa kun.... " jne!
 6. Olen aika säästeliäs ihminen jossain määrin, mutta jos investoin johonkin, investoin kunnolla. En halua ostaa mitään "ihan hyvää", vaan suoraan asiallisen laatutavaran. Esimerkkinä soittimet, teknologia, etc. Tietenkin, joissain asioissa se "ihan hyvä" kelpaa. Hienon TV-tason voi saada 130 eurolla, eikä tarvi ostaa mitään 500 euron sataprosenttista-ruusupuuta-tasoa...
 7. Mulle tulee jonkinlainen ikäkriisi heti kun täytän 20. Jotenki vaan tiedän sen jo. Rupeen laskee tunteja siihen, kun täytän 30.. nohehheh. Mitä mä siinä kymmenen vuoden aikana ehdin saavuttaa kaiken mitä haluan? No en ehdikään, on sitä aikaa sen jälkeenkin. Mutta jotkut asiat on hyvä saada ennen ku alkaa ikää tulemaan.
 8. Oon päiväkodissa sivarina ja hyvä paikkavalinta oli!
 9. Rakastan kesää. Etenkin sillon kun itsellä on oikeasti aikaa hölläillä ja tehdä mitä huvittaa, eikä stressata, niinkuin viime kesänä. Talvi on ihan hyvä olla myös, mutta se on liian pitkä. Varsinkin se pimeä aika.
 10. Mulla on ollut lyhyet hiukset vaan n.15% mun elämästä, jonka takia se pitkä tukka tuntu aika paljon mun jutulta. Viime kesänä huomasin, ettei se oikeen ollukaan niiiin tärkee. Silti, joskus olis vielä kiva saada pitkä letti päähän. En vaan jaksais kasvattaa.
 11. What up New York?
 12. Inhottaa sellaset tyypit, jotka alkaa heti marmattamaan tai ihmettelemään jotain asiaa tyyliin "En osaa, tuu auttaa!". 99% sellasista tilanteista on ollu sellasia, jotka on ratkennu vain nopeasti vilkaisemalla itse, eikä heti pyytämällä jotain apuun. On tilanteita, kun joku on hukannut jotain ja löytää sen 5sek sen jälkeen kun oon saapunu apuun. On tilanteita, kun joku ei oo jaksanu vilkastakaan kaukosäätimeen.. "Mistä tää pysähtyy apua tulkaa auttaa omgomg." -Tossa on toi stop-nappi... "Jaa, niinpäs onkin." On tilanteita, jossa joku asia on selvinny, kun on vaan älynny sen googlettaa... Ollut tyyliin joku vieras sana, jonka merkitys löytyy googlen hakutuloksista ensimmäisenä. ...Nojooh, kokeilis ees vähän ite!
Pigeon Poopin kysymykset onpi tässä:

 1. Mistä asiasta elämässäsi et voisi missään nimessä luopua? -Niin laaja ja vaikee kyssäri. Tunteista! Jos olisin tunteeton zombi, kukaan ei tykkäis musta ja olisin yksin. Sen lisäks musta tulis varmaan epäluova, tai ainakin eri tavalla luova, jos en saisi heitettyä tunteita peliin.
 2. Mikä on rumin eläin, jonka tiedät? Miksi? -Peikkohai? Kaljurotta?  Jotkut lampaat mollottavine silmineen. Mutta enpä oo miettiny kauheesti tätä. Ruma eläin on yleensä ruma siks, koska se näyttää ilkeeltä, likaselta ja jotenkin... keskeneräseltä... Ei oo kehittyny ihan loppuun esimerkiks tuo peikkohai. Katsokaa vaikka kuva alhaalla!
 3. Mikä on kivoin vaatekappale, minkä omistat? -En osaa oikein sanoo. Tykkään paljon yhdestä harmaasta villaneuleesta.. Se on lämmin, tyylikäs ja mukava. Mutta pukuni kanssa olo taas on jotenkin tärkeämpi ja coolimpi. Jompikumpi!
 4. Jos saisit supervoiman, mikä se olisi? -Näkymättömyys olis tosi kiva, mutta loppuen lopuks se ei mahdollistais mitään muuta uutta, kun sen, ettei muut nää. Lentäminen tai ajan pysäytys olis jotain aivan uutta. Siksi valitsen ajan hallitsemisen - pysäytys, kelaus taakse ja eteen.
 5. Minne haluaisit ehdottomasti joskus matkustaa? -On monia paikkoja mitkä on jotenkin erikoisia ja ne haluais nähdä. En oo kauheen hyvä sanomaan, että mitkä ne paikat olis. New Yorkia on katsonut TV:stä päivittäin, olis ihan naurettavaa olla menemättä sinne. Pakko käydä joskus, vaikka se paikkana onkin vain iso kaupunki. Los Angeles ja Las Vegas olis myös ihan hauskoja, jos nyt Amerikasta puhutaan, mutta ei niin välttämättömiä. Sitten taas Ohiossa on Cedar Point, huvipuisto, johon oon luvannut joskus elämäni aikana mennä. Siellä on maailman eniten toimivia vuoristoratoja :)
 6. Millä viidellä adjektiivilla kuvailisit itseäsi positiivisesti? -Tälläsistä kysymyksistä en tykkää. Tuntuu jollain lailla tyhmältä vastata :D ...Positiivinen (lol), musikaalinen, ystävällinen, ahkera ja komee.
 7. Entäs negatiivisesti? -Laiska (kyllä, ahkeran lisäksi), höpsö (joskus kylläkin myös positiivisesti), höntti, epävarma, stressaava
 8. Jos saisit syödä vain yhtä ruokalajia lopun elämääsi, mikä se olisi? -JÄÄTELÖ. eli jälkkärii?...
 9. Mihin tosi-tv-ohjelmaan lähtisit mieluiten mukaan, jos olisi pakko? -Amazing Race. Sen jälkeen Survivor. Nimenomaan ulkomaalaiset alkuperäisversiot. Niissä on sitä kunnon kokemusta!
 10. Jos kirjoittaisit kirjan, mikä sen nimi olisi ja mistä se kertoisi? -Plaah jonkun tylsän elämänkerran, koska haluaisin pitää mun muistot kuolemanvuoteelle asti ja fiilistellä niitä siellä. Tosin silloin tekisin mielummin sillon tällön BLOGIA tai leikekirjaa/päiväkirjaa. Koska kirjan jälkeiset muistot ei pääsis mukaan. Jos olisin kärsivällisempi, haluaisin oikeesti kokeilla kirjottaa jotain jännää kirjaa, jossa kerrotaan niin jännäjutuista kuin rakkausjutuista. Ei mitenkään tylsän romanttisesti tietenkään. Se sisältäis myös hieman yliluonnollista tavaraa, cliffhangereita ja paljon metaforaa. Ujuttaisin itseni siihen tarinan taustalle niin, ettei kukaan älyäisi sen olevan minä!
 11. Oletko mielestäsi henkisesti samanikäinen kuin oikea ikäsi? Miksi? -Tavallaan. Tunnen, että mussa on paljon pikkupoikamaisia juttuja (varmaan suurin osa miehistä tuntee näin..), mutta myös tunnen olevani joissain asioissa ihan tarpeeks kypsä ollakseni pari vuotta vanhempi. Oikeastaan oon just sellanen  pikkupoikanuorimies 19v. Eli joo? (Selkee!)

Keskeneräinen valas! Oho, se olikin Peikkohai.



Kysymykset jollekin mietittäväksi, tai vastattavaks! En meinaan usko, että haastan ketään... Here they are anyway:

 1. Jos teet/tekisit itse musiikkia, miltä se NÄYTTÄISI?
 2. Tunnetko olevasi _paikkakuntasi_lainen (esim. tamperelainen), Suomalainen, Eurooppalainen vai mikä?
 3. Valitse itsellesi TOP3 ammatit!
 4. Minkälaiset ihmiset ärsyttää?
 5. Jos saisit 1000€, mitä tekisit sillä?
 6. Mikä on lempijäätelösi?
 7. Entä mikä on lempijuomasi?
 8. Viimeisin kiva ostoksesi?
 9. Millaisissa fiiliksissä mietit näitä kysymyksiä? 
 10. Missä olet tällä hetkellä? +Missä toivoisit olevasi?
 11. Ihmisen epäseksikkäin kohta kropassa?

PS. Voisin haastaa jonkun randomin mnetistä, jos jaksan.


1 kommentti:

A N N A kirjoitti...

Hei, hauskaa, teit haasteen =D Hyviä vastauksia keksit kyllä!