23. joulukuuta 2012

Joululomille: reissailua ja rentoilua!

Työjakson ensimmäinen loma, joululoma, alkoi nyt vihdoinkin! Tai no vihdoinkin ja vihdoinkin, tää tuli aika äkkiä!

On tuntunu tosi kiireelliseltä koko ajan, vaikka on ollu myös päiviä, jolloin en oo tehny mitään. Työ, asunnon ylläpito ja kuntoon pistäminen sekä jouluhäsellys on tehny sen kiireen. Joululahjat hommattiin viime tingassa, kämppä on sotkuinen ja blogikin on jääny kirjottamatta. 

Millään niistä ei oo kuitenkaan nyt väliä. Jouluna ollaan perheen ja sukulaisten kanssa, tehdään mitä halutaan, syödään hyvin ja ei ajatella arjen murheita. Ainakin tähän pyritään. Ite oon juuri nyt matkalla Jyväskylästä Tampereelle, junan kyydissä. Vietettiin Merin porukoilla viikonloppu ja nyt meen kahdeksi yöksi kotiin Ylöjärvelle. Sen jälkeen ajan perheen kaa kolme tuntia Pohjanmaalle, Alahärmään, jossa nähdään suunnillee koko äidin puolen suku ja vietetään yks yö. 26. päivä ajetaan takasin Ylöjärvelle ja siitä eteenpäin en ookaan ihan varma mitä tehdään.

Reissaamista, eli paljon stressiä? No ei ihan niinkään. Härmän matkat jouluna on perinne ja Jyväskylästä Tampereelle on tullu aika tutuks, eikä tässä mitään. Sitä paitsi oon aikasin kotona kun otin fiksusti aamujunan! 

Stressiä meinas vähän tulla aikasemmin viime viikolla, kun en ollu varma mun lomapäivistä. Päiväkodin johtaja kertoi, että mulla on samat lomapäivät mitä muilla + kaksi päivää voin ottaa HL:lää (henk.koht. loma) + saan yhden kuntsarin, niin saan kunnon 1½ viikon loman! 2. tammikuuta jatkuu taas työt, joten ei tässä mitään hätää. Sivareillahan on ne 18 HL:lää ja kuntsareita saa jos on ahkera. Sen lisäks voi ite ottaa melkein niin paljon HSL (henk.koht. syyloma) kun haluaa, mutta sen aikana ei kulu palvelusaika ja se pitää osata perustella. Hyvin nää kaikki on järkätty.

Aiai kun tuntuu hyvältä. Kotona odottaa kuusi, hyvä ruoka, sähkörummut, perhe (myös Donna-kissa :'] ) ja rauha. Toivottavasti nään myös kavereita, niitä joita nään aika usein ja myös joitakin niitä, joita en oo ikuisuuksiin nähny!

Teen huomenna luultavasti uuden blogitekstin vielä, jossa lisää joulun meiningistä tarkemmin. Nimenomaan jouluaatosta.

Hyvää joulua nyt kuitenki ja koittakaa olla ees vähän ressaamatta prkl!

Ei kommentteja: