24. joulukuuta 2012

Joulukuusi, joulusauna ja lumiukko

Hyvää joulua kaikille vielä kerran.

Heräsin kymmenen aikoihin aamukahville ja TV:ssä pyöri joulupukin kuumalinja. Perkele, tuttu joulupukki (Kosti "Komo" Kotiranta) ei ollut enää ohjelmassa mukana! Nojoo, sitten tulikin ohjelman päätteeksi klassikkoanimaatio, Lumiukko. On se vaan niin hyvä. Sen jälkeen piirsin kortin ja väsäsin pienen lahjan kaverille ja vein sen sille. Ei ollut kotona, mutta jätinkin sen siihen ulos ja paketti pääsi perille. Sen jälkeen menin hetkeks käsijarruttelee Teivolle. Oli pakko - liikenne on jouluaattona niin minimaalista, että sillon kehtaa.

Yhden aikoihin oli perinteinen joulusauna, joka tuntuu aina niin rentouttavalta. Nyt on sellanen rennon vetelä ja puhdas olo. Seuraavaksi odottelenkin ruokaa - kinkkua, omenaa, laatikoita ja kaikennäköstä. Mmmm..

Sää on juuri sellanen mitä jouluna pitää olla. -12 pakkasta, tyyntä, aurinko käväs hetkeks taivaalla ja lunta on tosi paljon. Muistan ne kaks lumetonta joulua pari vuotta sitten... kamalaa. Jos olis hyvä kamera, olisin ottanu varmasti kuvia siitä, miten aurinko on matalalla ja tasanen lumikerros kiiltää. Damnnn.

Pitkästä aikaa, koko perhe on koossa. Illalla mennäänki vanhoille tutuille paikoille olohuoneeseen ja jaetaan lahjat. En pyytänyt oikeen mitään, eikä sillä niin väliä nyt olekaan. Ihan vaan tää tunnelma on mukava ja lämmin. 

Nyt on kyl nälkä. Kinkkuu kinkkuu kohta! Ja kylmää maxia! Omg :P1 kommentti:

A N N A kirjoitti...

Heh, myöhäistä joulua! =D Mulla olis sulle haaste:

http://pigeon-poop.blogspot.fi/2013/01/otan-sen-vastaan.html