5. marraskuuta 2012

F***ed up

Nyt kun olisi fiilistä kirjoitella blogia useamminkin kun 1-2 kertaa kuukaudessa (niinku ennen), niin sitten tää Blogger alkaa todenteolla kettuilemaan.

Bloggerin toiminnot ei takkuile ekaa kertaa. Ennenkin on ollu jos jonkinmoista bugia ja häikkää. En pidä itteeni mitenkään noobinakaan, yleensä oon just se joka konehommissa neuvoo ja etsii ohjelmien ja palveluiden kaikki salaisuudet. Bloggerinkin kaikki toiminnot on tullu tsekattua.

Nyt ei oo kuitenkaan kyse toimintojen puutteesta, vaan niiden toimivuudesta. Joskus tekstin taustaa ei ole päässyt enää muuttamaan jälkikäteen. Silloinkin kun on voinut, niin se on buginu kauheesti. Tällä hetkellä se ei oo enää ongelma, vaan ongelmana on tuo tausta/taustakuva. Oon yrittänyt mallin suunnittelutyökalulla vaihtaa sitä, niinku se helposti pitäis käydä.. Ei toiminut. Kokeilin CSS:ää... Ei toiminut. Kokeilin Html:ää... Ei toiminut. Siinä oliki kaikki kolme tapaa, mitkä mahdollisesti vois toimia, mutta ku ei toimi! Nyt nään blogini taustana Chromella ruman syksysen taustan, joka on ihan pikselimössöö. Firefoxilla nään pelkän oranssin, tasasen taustan.

Jotain toimimattomuutta on aina ja tekis sen takia mieli vaihtaa blogipalvelua! WordPresskin houkuttelisi, tai sitten täysin oma nettisivu, jolloin en olis minkään yhtiön alaisena tai rajottamana. Kaikki tutut käyttää Bloggeria, jonka takia niiden seuraaminen ja seurattavana oleminen on yksinkertaista ja helppoa. Jos vaihtaisin palvelua tai tekisin oman, olisin vähän ulkona ja kaikki koodaus pitäis tehdä itse.

Saa nähdä alkaako homma yhtään toimimaan, niin ei tarvis tosissaan miettiä vaihtamista.  

3 kommenttia:

Ida kirjoitti...

mä en kyllä oo täällä koskaan kovin ahkerasti ees yrittäny tehä mitään ni paha sanoo, mulla on ihan jees toiminu! tosin mä ny tykkäänki että on iha vaa super basic pohja ja teksti ni vähä eri homma :-D

mutjoo älä vaihda wordpressiin tai mihkää, mää en osaa lukee niitä!! kauheen vaikeeta kaikki

Antero Jokinen kirjoitti...

Tää olis kyllä hyvä jos toimis. Ei ne blogitkaan, mitä luen, näy aika hallintasivulla. Kaikki tai osa katoo vaan, enkä sit nää onko tullu uusia tekstejä vai ei.
No joka tapaukses, toivon että sais toimii niin voin jatkaa käyttöä.

Antero Jokinen kirjoitti...

Aika->aina*