15. lokakuuta 2012

Yllättävän kivuton päivä

Huhhuh mikä päivä.

Aamulla taas se perus matkustaminen kotoo Lapinjärvelle. Tällä kertaa piti kylläkin kävellä Teboililta koulutuskeskukselle painavan laukun kanssa. Tunneilla täyty olla aika vähän, kun aamutunnit oli peruttu ja mulla oli yhden tunnin aika terkkarin tarkastus. Kaikki meni niinku piti - oon venähtäny taianomaisesti sentin heinäkuulta. Oon huimat 184cm pitkä, hehhee.

Koko vapaa-aika meni lähinnä ihmisten kanssa chattaamiseen mielenkiintosista aiheista. Juotiin kahvia ja rupateltiin kämpällä. Myöhään illalla, päätettiin lähtee vielä Nikon kanssa kävelylle, että uni vois tulla paremmin. Käveltiin lähes 8km, Lapinjärven keskustaan ja takasin. Virkisti kyllä kummasti ja suihku tuntu tosi hyvältä lenkin jälkeen. Pakko myöntää, että olin hetken suihkus vaan silmät kiinni ja nautin kuumasta vedestä. 

Ja nyt ollaankin jo tässä hetkessä. Päivä meni nopeesti ja yllättävän kivuttomasti. Huomenna onkin sitten pitkä päivä iltatunteineen. Ensiaputunneillakin aletaan kai "tositoimiin"... Ehkä jotain oikeetaki tekemistä siellä.

Viikonloppulomat on petollisia, kun unirytmi muuttuu täysin. Nytkään ei tekis mieli mennä nukkumaan, vaan selata nettiä tai jutustella kämppisten kanssa. Ne laiskat meni jo nukkumaan, ehkä mun pitäs kans mennä.

PS. Mahtuisko kaikki maailman ihmiset seisomaan Inarinjärven jäällä samaan aikaan? ;)

Ei kommentteja: