25. lokakuuta 2012

"What happens in Lapinjärvi, Stays on Blogspot"

"Lause."

Sanoi Ville, jolta pyysin lausetta. Tarkotuksena oli tietty saada lause, joka tiivistäis päivän tapahtumat, mutta en onnistunu sitä saamaan. Kokeillaas Mikalta..

"Hyvin meni, mutta menköö".

Sanoi Mika, joka sentään antoi lauseen tästä päivästä. Jajoo, hyvinhän tää päivä oikeestikin  meni, mitä sitä vähättelee.

"Hä. Aika lössöö."

Sanoi Heikki, joka oli vähän ihmeissään, mutta keksi sanoo erittäin osuvan sanan, lössöö. Päivä oli kyllä tosi rento, eikä mitään kauheita oppitunteja enää ollu.

Mika haluais vielä lisätä, että päivän voi kitetyttää seuraavaan: "Suolasta mättöö". Se taas viittaa ihan järjettömän naurettavan itkettävän surullisen kauhistuttavan suolaiseen "chili" ruokaan, mitä tänään tarjoiltiin. Se oli kylläkin vaan risottoo...

Tänään oli vaan ensiavun tunti, jossa me katottiin videoo ja lain kertaus, missä lyhyesti kerrattiin sivarin oikeudet. Loppu päivä olikin vapaata. Käytiin saunassa ja koneiltiin..

Tässähän tää kuukausi meni - nopeasti ja vaivattomasti. Oikeastaan oppituntien tylsyys ja paikoillaan istuminen sekä matkustaminen viikonloppuisin, oli ahdistavaa. Kaikki muu oli oikeastaan tosi mukavaa, ihmiset ja vapaa-ajan vietto. Harmittaakin, ettei enempää porukkaa asu Jyväskylässä, pääsis ees tapaamaan niitä. Kyllähän täällä uusia kavereita sai, mutta ei siinäkää paljoo hohtoo ole, kun kaikki asuu pääkaupunkiseudulla.

Nyt oon kyllä aika sanaton. Teen viimesen sivariblogitekstin vielä huomenna, joka sisältää myös sen videon tai kuvasarjan niistä kuvista, jotka otin yhdestä vaahterasta melkein joka päivä. Eli ei tuu enää muuta mieleen, huomisee!Ei kommentteja: