22. lokakuuta 2012

Uusi koti


Koko ajan on tapahtunut kaikkee ja oon matkustellu paljon, joten en oo vieläkään ihan pystynyt käsittää, että mulla on uus koti. Yhteinen asunto Merin kanssa on tosi kodikas, mutta myös tarpeeks moderni. Tykkään tosi paljon kämpästä ja sen sijainnista!

Pääsin viime perjantaina Lapinjärveltä kotiin neljäks ja lähdin saman tien käymään pankissa. Noudin uuden pankkikorttini, jossa oli yllätyksekseni NFC lähikenttä tsydeemi! Se on sitä nykytekniikkaa katos ja aika kätevää sellasta. Loppupäivän pakkasinkin omia tavaroita pahvilaatikoihin, jotka Siwa lahjotti mulle. Luulin tekeväni sen kolmessa tunnissa, mutta se venykin myöhään yöhön, kello kahteen.

Kaikki tärkeimmät tavarat sain pakattua, oikeestaan vaan krääsää ja joitain vaatteita jäi kotiin. Ahdoin yöllä kaikki laatikot meidän pikkuseen Honda Jazziin, joka tuli täpötäyteen. Eihän siinä nukkuakaan kerenny kun piti aamulla herätä aikasin. Pakkasin vielä tietokonejutut aamulla, join kahvit ja lähdin ajamaan Jyväskylää kohti. 165km meni vähän päälle kahdessa tunnissa ja reitti oli helppo. Mun suuntavaistolla ei kuitenkaan pärjäis, onneks olikin Googlen navigaattori puhelimessa neuvomassa joka mutkaa.

Merin porukoiden asunnolla olin jo ennen yhtätoista aamulla. Pakattiin kaikki kamat isompaan autoon ja lähdettiin viemään niitä kämpille. Kun laatikot oli kämpässä, lähdettiin shoppailemaan Kodin Ykköseen, Jyskään, mattokauppaan ja Giganttiin. Kaikennäköstä hyödyllistä tuli hommattua ja nyt kämpällä pystyykin ihan asumaan!

Tietty multimediasta kiinnostuneena tuo Gigantin reissu oli mulle jännittävin. Päädyttiin hankkimaan hieno Samsungin mikro, kahvinkeitin, Sonyn siisti BluRay-soitin ja mikä jännintä; Grundig 40" Smart-TV. Aluks suunnittelemani budjetti vähän muuttu, kun törmäsin noihin hienoihin telkkareihin. Kyseisessä TV:ssä on nettipalveluita, USB-tallennus, kortinlukijapaikka, tosi hyvät liitännät ja 100Hz sulava kuva. HD-lähetykset ja leffat on hunajaa! Tietokoneelta on kans tosi hyvä kattoo elokuvia ja sarjoja. Xbox 360:n HD kuva on kans ihan loistavaa. Kokeilinkin vähän pelata Fable III:a ja se näytti tosi hyvältä!


Ruokaa on kaapeissa ja lisää tulee. Myös verhoja, matto ja muuta hyötytavaraa tulee vielä lähiviikkoina ostettua. 

Tänään lähdin aamulla ajaamaan Jyväskylästä Tamperetta kohti. Kävin kotona syömässä, vaihtamassa autoon talvirenkaat ja pakkaamassa lisää Lapinjärveä varten. Perjantaina loppuu koulutusjakso, jonka jälkeen jään pysyvästi asumaan Jyväskylään! Marraskuun ensimmäinen päivä alkaa työ päiväkodissa. Sitä ennen on muutama päivä lomaa, eli kämpän viimeistelyä ja rentoutumista :)

TV-taso on jo tilattu.
Ei kommentteja: