8. lokakuuta 2012

Paluu kämpille

Viikonloppu meni siinä ja tänään illalla piti taas rahdata itsensä koulutuskeskukselle. Lomailuun ehti jo tottua, jonka takia nyt on taas hiukan kummallista olla täällä.

Viime viikosta asti yläselkä ja niska on jumittanu niin pahasti, että pelkästään sekin ketuttaa jo ihan mahdottomasti. Huonot penkit ja asennot luennoilla aiheutti nää ihan järjettömät kivut hitaasti, mutta varmasti. Tänään on nimittäin ollu kaikista kivuliain päivä. Jos sama jatkuu huomenna, enkä saa terkkarilta lihasrelaksanttia tmsp, sitten oon kyllä pulassa. "Liikunta auttaa vaivoihin, mutta niihin on myös lääke..."

Helsingistä Lapinjärvelle tullut bussi oli ihan täys. Jotkut Helsinki-Vantaa lentokentältä tulleet ulkomaalaiset joutu seisomaan bussin käytävällä. Bussissa ei juurikaa happee ollu, pelkkää hiilidioksidia vaan. Sellasesta kuumasta ja hapettomasta ilmasta meinaa kyllä aina pää räjähtää...

Kipujen ja kannettavien tavaroiden takia otin tänään Lapinjärven Teboililta taksin kämpille. Kukaan muu ei suostunu siihen tulemaan, niin sain ite pulittaa siitä päälle 17 euroa. Enää en tuota tee, mutta nyt se tuntu välttämättömältä, kun oli tosiaan skitta ja painava laukkukin.

Onnistuin muute unohtamaan vielä pyhkeenkin kotiin! Niitä saa kyllä respasta, mutta olishan se silti kiva olla oma. Nohh, ainoa asia mitä oon tähän asti unohtanu, ei voi mitään. Nettitikku, shampoo ja kaikki muut extreme-tärkeet jutut tuli kyllä mukaan.

Ei tässä mitää, ihan lepposa paikka tää on, kunhan kestän istua tunneilla. Omat muuttoasiat on myös kutakuinki hoidettu, niin tekis mieli muuttaakin... Oma osoite muuttuu meinaa iha just!

PS. Ei tää blogger nyt toimi.. Pysty ulkoasua enää säätämään ja tää jämähti just tälläseks.. Pitäs melkein WordPressiin siirtyä, argh.

Ei kommentteja: