3. lokakuuta 2012

Päivä #3

Tänään tuli hengailtua sekalaisesti joka puolella. Välillä bändikämpällä, välillä luentosalissa soittamassa pianoa, välillä hengailutilalla katsomassa pingisturnausta ja nyt illalla huoneessa dataamassa. Meinattiin käydä tsekkaamassa Hotelli Hanhen baari, mutta lähtö venyi niin myöhäksi, etten viittinyt enää lähteä. Ensi viikolla sitten.

Viime teksti oli aika ylistävä, joten pitää nyt vähän avautua myös huonoista puolista!

Asumisolot näytti aluks aika karseelta, vanhoja rakennuksia kun nää on. Näissä sängyissä on kuitenkin ihan mukava nukkua ja huone on muutenkin ihan kätsy. Ilmastointia vaan ei ole ja kosteilla säillä ei voi avata puuikkunoita. Sen seurauksena huone on todella tunkkanen, yks iso hiilidioksidiluola! 

Monet rakennuksien ikkunat on myös tiivistetty todella paskasti, jonka takia joka puolella on paljon pikkuelukoita. Muutamaan paikkaan on pistetty hyönteisten pyydystystarroja ihan kuin kettuillakseen, koska ne on aivan täynnä kärpäsiä ja niitä ei tarroja ei oo pistetty lisää! Eihän ne nyt mitään auta, jos ikkunaverkossa on iso reikä...

Kylppärissä ei muuta valittamista, kuin esimerkiksi nuo hyönteiset ja epähygieenisyys yleensäkin. Siihen voi kylläkin vaikuttaa vaan sillai, että porukka käyttäis vessassa ja kylppärissä käydessään vaan sisäkenkiänsä. No, onneks sellaset multa löytyy. Ei ala sieniä kasvaa jaloista!

Kaikki bändikämpän soittimet on jollain lailla tosi perseestä. Kitara kuulostaa kaikenkaikkiaan huonolta ja siinä on löysä johtopaikka, rumpujen snaren pohja on hajalla ja teipattu, bassot on molemmat hajalla ja syna on joku kivikautinen pikku-Yamaha. Ihme laskinääniä siitäki kuuluu. Onneks luentosalissa oleva piano on ihan hyvä, vaikka sekin parista kohtaa ihan vähän epävireessä.

Lapinjärvi on pikkunen paikka ja kylän keskustaan on 3,5 kilometriä matkaa täältä. Siellä olis muutama pikkukauppa, mutta eihän sinne jaksa aina kävellä. Hotelli Hanhi baareineen on kuitenkin vaan 1,5 kilsan päässä. Mutta se taas on auki yhtenä päivänä arkena, keskiviikkona. Polkupyöriä täällä on kaksi, mutta niitäkään ei ole vielä kunnostettu ja niiden pantti on 20e.

Itse unohdin ottaa läppäriin nettitikun mukaan. Se olis kätevä, kun kerran tän Wlanin kaikki video- ja musiikki striimaus on blokattu. Eli esim. YouTube tai SoundCloud ei toimi lainkaan... Samoin Proxy on estetty. Unohdin myös kamman. Nää asiat ei kuitenkaan oo mitään must juttuja. Ajattelin kuitenki ottaa ens kerralla mukaan mahdollisesti kitaran (riippuen, saanko auton käyttöön), kamman ja nettitikun. Sitten tää on aika luksusta :)

Ei kommentteja: