24. lokakuuta 2012

Lapinjärven huvipuisto

Joo, ei Lapinjärvellä mitään huvipuistoo oo. 

Tänään oli vika kunnon tunteja sisältävä päivä. Käytiin aamulla rippuvuudesta kertovalla tunnilla kitarakartanossa, johon mm. Tarja Halonen on lahjottanu yhden kitaran. Kartanossa oli ihan älyttömästi haitareita ja kitaroita sekä joitain rumpuja ja kosketinsoittimia. Halosen kitaran lisäks siellä oli saman sarjan sähkökitara, mitä Elvis aikoinaan käytti ja vanha rumpusetti (kuvassa), jonka basso oli tehty pyörän vanteen ympärille. Kokeilin soittaa hääteemaa kakstasosilla vanhoilla sähköuruilla (kuvassa) ja poljettavalla Hammondilla. Aika nannaa, haluisin sellaset!

Tässä jotain kuvia: 
(Halosen kitarasta ei saanu ottaa kuvaa, joten otin sen täältä: http://lukijat.iltasanomat.fi/57/89242/)Illalla oli tarkotus olla iltatunti Midgårdissa, koulutuskeskuksen läheisyydessä olevassa talossa. Sinne on tosi lyhyt matka, mutta mentiin porukalla kuitenki mun Jazz-kyydillä sinne. Odotettiin pihassa noin 25min, mutta perkele se sama opettaja unohti taas tulla paikalle. Porukka lähti kävelemään, joten niin lähdettiin mekin ... ajelemaan. Tampereelta Lapinjärvelle tullessa autosta meni puolikas tankillinen bensaa, joten käytiin sitte tankkaamas Honda täyteen ja siitä vielä kaupan kautta takasin koulutuskeskukselle. Saatiinpahan vapaa ilta, mutta kyllä sitä kehuttua Midgård-tuntiakin olis ollu ihan ok käydä kattomassa. 

Sitten taas sitä datailua. Pistin eilen koneen huoneen pöydälle. Tässä on paljon mukavampi koneilla kun sängyssä. Pelasin taas paljon Rollercoaster Tycoon III:a ja annoin yhelle parkille nimeks Lapinjärvi. Siitä lähti sellanen pieni vitsintynkä, että Lapinjärvellä olis huvipuisto. No niinhän täällä onkin, tää koulutuskeskus. HAHA vuode vitsi! (Villen vuoden vitsi: HAHA vuodevitsi - sellanen joka kerrotaan vuoteessa!!) ... No kyllä.... Välillä väsyttää.

Käytiin tossa myös ihastelemassa tähtitaivasta laiturilla. Ei ollu taaskaan ihan selkeä taivas, joten niitä tähtiä ei kauheesti näkyny. Oli silti kiva tsekkailla Androidin Google SkyMapilla taivasta ja katsoa missä mikäkin tähtikuvio on. Jupiter oli taas tosi kirkas piste taivaalla. On se tekniikka jännää! Tabletilla olis varmasti kiva kans kattella selkeää tähtitaivasta. Onneks Jyväskylän lähettyvillä on usein ällistyttävän kirkas ja selkeä tähtitaivas, muualla en oo sellasta nähny! Sitä pitää välillä käydä tsiikailemassa, että osaa ees vähän käsittää, kuinka pieni on.

Ei kommentteja: