16. lokakuuta 2012

Kaikkea tähdettömästä taivaasta elvytykseen

Tuli taas aika huonosti nukuttua. Aamulla vaan mietti, että voisko jäädä sänkyyn ekan tunnin ajaks - no ei voi. Mietin myös, voisko jäädä nukkumaan kunnes eka tunti alkaa - no ei voinu oikeen niinkää. Olis jääny aamupala syömättä ja hampaat pesemättä. Seuraavan aterian sai kuitenki vasta 11.45.

Ekat kaks tunti meni aika helposti, enkä edes kuollut väsymykseen. Mutta herran jumala sitä kolmatta tuntia;  "Poliittiset ideologiat ja osallistuminen". Olin tuolilla seinää vasten melkeen makuuasennossa ja silmät kiinni. Välillä ihan unohtu, että oon tunnilla - havahduin siihen. Jossain vaiheessa kun olin puoliunissani, Heikki ja Ville jutteli mun vieressä jostain. Jonkin asian yhteydessä tuli joku sana tai nimi, joka muistutti mua jostain elokuvan nimestä. Alitajunnassani aloin hymyilemään ja vastasin: "Hehe, mä oon nähny sen leffan!". Ihan hetki sen jälkeen havahduin siihen tilanteeseen, että oon oppitunnilla ja mietin, hymyilinköhän mä tai sanoinko sen ääneen. En tehnyt kumpaakaan, mutta oli tosi vahva fiilis siitä. Joo, olin todella väsynyt.

Päivä oli kokonaisuudessaan tosi tiiviin "aikataulutettu", tai oli ainakin paljon tekemistä. Kävin kolmannen ja neljännen tunnin välissä lääkärintarkastuksessa, jossa ei todettu mitään vikaa. Lähinnä sivarilääkäri vaan kyseli asioita ja kuunteli sydämen ja keuhkot.

Päivällisen jälkeen alkoi iltatunnit ensiapua. Tunnilla oli kerrankin tekemistä, nimittäin opeteltiin elvyttämään. Nukkeja elvyteltiin, kavereita käänneltiin eri asentoihin ja kannettiin eri tavoin. Yhdessä kohtaa selkä revähti, mutta sain sen hoidettua ihan ok kuntoon. Enää yks ensiaputunti, sitten on EA-kortti.

Ensiavun jälkeen mentiin iltapalalle ja siitä saunaan Mikan ja Villen kaa. En aiemmin ollut käyny täällä saunassa, koska olin saanu sellasen käsityksen, että se on aina aika täynnä. Nyt se oli kuitenkin lähes tyhjä ja lyhyet saunottelut teki ihan hyvää, niin mielelle kuin selällekin.

Yritin päästä katsoa Justimuksen ensimmäistä TV-jaksoa, mutta molemmat telkkarit oli varattu. Pitää katsoa se sitten myöhemmin netistä tai kotona boxilta. Menin siis sitten tupaan hetkeksi ja aukasin koneen. En kauaa ehtiny siinä istua, kun mentiinkin Mikan ja Villen kanssa tsekkaamaan laiturille tähtitaivasta. Aiemmin taivas oli melko selkeä ja tähtiä näkyi, nyt niitä ei kuitenkaan näkynykään yhtäkään. Juteltiin sitten niitä näitä, kaikkea revontulista ja pallosalamoista terrori-iskuihin.

Laiturilta kun päästiin tupaan, kello olikin jo kymmenen. Ei tässä nyt ehtiny taaskaan katsomaan esim. Breaking Badia. Vähän jutustelua ja netin perussivut läpi ja nyt tämä blogiteksti. Tässäpä tää päivä meni nopiasti. Huomenna on enemmän taas vapaa-aikaa, kun ei oo iltatuntia. Yli puolet koulutusjaksostakin on jo mennyt, kohta alkaa työt ja muuttaminen.

PS. Oliverin villasukat FTW! Pakko tehdä iteki tollaset:


Ei kommentteja: