14. lokakuuta 2012

IKEAMuutto Jyväskylään lähestyy. Huomenna on varsinainen muuttopäivä, mutta itse pääsen muuttamaan vasta Lapinjärven koulutuksen jälkeen, 26.10. 

Kaikki alotetaan ikään kuin tyhjästä, huonekaluja ja keittiötavaroita ei ole. Mitä nyt yhden Tefla paistinpannun, paistinlastan ja mukeja oon saanut. Tänään kävinkin äidin kanssa Ikeassa katsomassa huonekaluja ja muita tarvikkeita. Huonekaluja ei päädytty ostamaan, katseltiin vaan, että mitä voi myöhemmin tulla ostamaan. Kattila, aterimet, vessaharja ja kaikkee muuta tosi jännää tuli kyllä ostettua. Äiti auttoi tässä kohtaa vielä lompakkonsa kanssa, mutta myöhemmin saa alkaa kattomaan omaa tiliä, että mitä sinne menee ja etenkin mitä sieltä lähtee. Btw, Ikean kauhat on outoja ja huonoja.

Ens viikonloppuna tuun taas Lapinjärveltä viikonloppulomille ja lauantaiaamuna lähden ajelemaan Jyväskylään. Pitää viedä tavaroita asunnolle, jossa en ole muuten edes käynyt näytön jälkeen. Valitettavasti oon aika varma, että tilaamani kuuden euron autoteline puhelimelle, ei oo vielä saapunut siihen mennessä. Auttaisi navigointia, vaikka onhan Jyväskylään suunnilleen vaan suoraa tietä. Auto tulee kyllä paisumaan tavaroista.. kai. Ainakin vanha putkitoosa, syna, kitara ja vahvari, vaatteita, random tavaroita ja ostetut Ikea-kamat tulee mukaan. Muuttoviikonloppuna mennään sama pätkä vielä uudestaan, jotta "loputkin" kamat saa vietyä.

Vau, Merin ja mun uus hiano kattila hei:


MEDALJ Kannellinen kattila IKEA Sopii kaikenlaisille keittotasoille, myös induktiotasolle. Kokonaan metallia. Voidaan käyttää myös uunissa.
Magee?

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin jo etukäteen! Ja tosiaan noi Ikean kamat ei todellakaan ole mitään ikuisia, on tullu tässä huomattua =/ Onneks oon kehdannu panostaa oikein Arabian astoihin, vaikka ne verottikin kukkarosta aika ison osan. Mut hauskaa varmaan muuttaa kaksin omaan kotiin =) Ja hieno kattila teillä! =D

Antero Jokinen kirjoitti...

Kiitos paljon!

Tietty pitäähän sitä taktikoida, että mitä sieltä Ikeasta ostaa! Tietyt asiat kannattaa ostaa halvalla, vaikka oliskin liukuhihnatavaraa. Astiastoa en ehkä ostaisi Ikeasta, mutta astiapyyhkeitä, vessaharjan, säilytyspurkkeja.. jne :D Huonekalut pitää myös älytä testata, että onko huteria vai vankkaa tekoa.